Välkommen till Friluftsliv 2.0 på Outdrr!

Äntligen är vi igång!

Någon gång i höstas fick jag förfrågan om jag ville tillhöra ett nätverk med bloggar inriktade mot friluftsliv. Självklart lät det intressant och givetvis tackade jag ja.

Jag som skriver här på Friluftsliv 2.0 heter Pelle och har bloggat om friluftsliv sedan 2010 men min friluftsbana startade egentligen på mitten av 1970-talet och har följt mig sedan dess. Idag har jag hunnit med en hel del inom friluftsliv och har jobbat med det större delen av mitt vuxna liv. Det har varit som fjällguide, med teambuilding eller som de senaste 6 åren som butikschef för en friluftsbutik. På min fritid är jag aktiv inom den ideella verksamheten som ledare för en del olika aktiviteter. All sorts friluftsliv ligger mig varmt om hjärtat men att färdas fram i en träkanot i vildmarken och försöka klara sig på vad naturen ger är svårslaget!

På Friluftsliv 2.0 kommer Ni att få läsa om allt möjligt inom friluftsliv, jag är lite av en allätare. Jag gillar att testa nya produkter så det kommer säkert märkas men även en del tips och förhoppningsvis lyckas jag bidra med mina kunskaper på ett läsvärt sätt. Finns även en hel del sevärda filmklipp därute som jag gärna delar med er.

Jag hoppas att Ni ska tycka mina inlägg är intressanta och att jag ska kunna bidra med mycket kunskap och bra tips.

Välkommen till Friluftsliv 2.0!

/Pelle

Pelle

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: