Om Pangea Exploration

Välkommen till Pangea Exploration!

Med en stor passion för upplevelser i bergen och en bred kunskapsgrund startade vi 2010 en blogg för att dela med oss av den kunskap och erfarenhet vi besitter. Idag arrangerar vi upplevelser och expeditioner över hela världen, fortfarande med en förkärlek till bergen. Vi jobbar med äventyr och expeditioner över hela världen. Inget äventyr är för litet eller för stort!

Vi har ett starkt fokus på att det vi gör ska vara säkert för deltagaren, även om du kliver utanför din komfortzon så tummar vi aldrig på det. Därför har vi en bred bas i våra utbildningar och i allt vi gör utför vi en gedigen säkerhetsanalys för att deltagaren ska kunna kliva utanför sin komfortzon men med vetskapen att det är säkert!

Vi har stor erfarenhet av vandring, klättring(både sommar och vinter), paddling, löpning och har en bred kompetens vad gäller hopsättning och genomförande av expeditioner.

Vi som driver företaget har lång erfarenhet inom guidning, teambuilding, säkerhet och flera olika aktiviteter i bergsmiljöer. Vi samarbetar även med ett antal certifierade bergsguider när så krävs.

Välkommen till ditt äventyr!