Fjällrävens ryggsäck Kajka får ytterligare ett pris!

Återigen har Fjällräven fått pris för en av sina produkter. Ryggsäcken Kajka har nu vunnit ”Gear of the show”, utsett av Outside i USA.

Tidigare har Kajka även vunnit ”Årets friluftsprodukt” (Utemagasinet) i Sverige och ”Best backpack” i Finland. Priserna talar sitt tydliga språk och tillsammans med konsumenternas feedback och att ryggsäcken säljer slut i de flesta storlekarna redan i början av augusti så är det bara att konstatera att Fjällräven gör världens bästa ryggsäck!

För att bli än mer miljövänlig så har Fjällräven bytt ut aluminiumramen och ersatt den med björk från Finland. Enligt Fjällräven så blir det minst lika tåligt och stabiliteten lika bra. Jag tror själv att ryggsäcken blir ytterligare lite följsammare då trä kan röra sig lite bättre och följa med bärarens kroppsrörelser.

Så ska man ha en riktigt bra ryggsäck som man vill kunna använda kanske resten av livet och låta den gå i arv i generationer så är Kajkan det självklara valet. Förutom en fantastisk slitstyrka så har den alla små detaljer och finurliga lösningar man kan tänkas behöva. Och ett bärsystem som slår allt!

Se filmen och känn känslan!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: